ToneExcel dikuasakan oleh TuneTalk- Halaman utama TuneTalk - ToneExcel Wow Referral Program - Home

  Home     Pesanan SIM Kad     Aktifkan SIM Kad     Daftar Web Promosi     Testimoni     Soal/Jawab     Video     Hubungi Kami     Berita     Artikel     Admin  
  Email : zamm_75@yahoo.com
Penaja anda : Zamri Tom (admin)
Telefon : 0105262788   
 
FAQ - Isu berkaitan Kekalkan Nombor Lama
 
Sila klik pada soalan untuk melihat jawapan.

1. Saya dah mohon untuk kekalkan nombor lama menggunakan format sms yang betul, tapi apabila sim dah aktif, saya diberi nombor yang baru. Kenapa boleh jadi macam ni?

Proses nak kekalkan nombor lama, mengambil masa sehingga 48 jam. Sebaik sahaja sim TuneTalk-ToneExcel (TTTE) dah aktif, anda akan diberi nombor sementara. Jadi, sekarang kedua-dua sim dapat digunakan iaitu sim Telco asal dan sim TTTE.

Tempoh 48 jam itu adalah tempoh untuk menunggu Syarikat Telekomunikasi (Telco) lama anda memproses bagi memastikan semua maklumat anda adalah tepat dan syarat-syarat untuk mengekalkan nombor telah dipenuhi. Seandainya kesemua perkara tiada masalah, maka dalam tempoh 48 jam, nombor telefon anda di sim asal akan dipindahkan ke sim TTTE. Maka dengan itu, nombor baru/sementara itu tadi secara automatik akan dilupuskan/hilang.

2. Saya dah cuba sendiri buat proses utk kekal no maxis lama saya, tapi sampai sekarang masih tak berjaya lagi?

Proses nak kekalkan nombor lama perlulah memenuhi beberapa perkara berikut

i. Menggunakan IC yang sama.

Jika di maxis anda pakai IC lain, dan di TuneTalk anda pakai IC lain, sudah pasti Maxis tidak akan melepaskan pelanggan mereka. Apa yang perlu dilakukan adalah anda telefon sendiri kepada syarikat telekomunikasi (Telco) asal anda dan cuba periksa terlebih dahulu apakah IC yang digunakan dahulu semasa pendaftar. Jika tak sama, pasti proses port-in/kekalkan nombor lama tidak dapat dilakukan dan ditolak oleh syarikat Telco asal

ii. Mestilah tidak dalam tempoh kontrak di Telco asal (jika gunakan postpaid di Telco asal)

Jika masih dalam kontrak, Telco asal tidak akan lepaskan

iii. Bil-bil tertunggak telah diselesaikan terlebih dahulu sebelum menghantar sms "ad" atau "pt" seperti di bawah :

pt  NamaPenuh   NoSimkad8Terakhir  NoPUK  NoIC  Alamat  LineLama  NoLama

dan hantarkan ke 014-705-7769 (SMS) ATAU ke 010-533-5793 (Whatsapp)

Jika masih ada bil tertunggak, Telco asal tidak akan lepaskan

 

3. Saya adalah seorang anggota polis dan telah mendaftar TuneTalk ToneExcel dengan menggunakan IC, tetapi tidak berjaya sebab saya baru teringat yang di Telco lama saya menggunakan nombor waran polis saya. Oleh itu, proses mengekalkan nombor tidak berjaya. Apa yang perlu saya lakukan?

Anda perlu pergi ke Bahagian Khidmat Pelanggan di Telco lama anda untuk tukarkan maklumat tersebut kepada nombor IC anda. Selepas berjaya ditukar, buat satu sms sebegini:

pt  NamaPenuh   NoSimkad8Terakhir  NoPUK  NoIC  Alamat  LineLama  NoLama

dan hantarkan ke 014-705-7769 (SMS) ATAU ke 010-533-5793 (Whatsapp)

4. Masa saya mula-mula daftar simkad Tunetalk ToneExcel, saya tidak bercadang untuk kekalkan nombor lama, tetapi sekarang saya bercadang untuk gunakan satu nombor sahaja iaitu ingin kekalkan nombor lama saya. Apa perlu saya buat ?

Buat satu sms seperti ini:

pt  NamaPenuh   NoSimkad8Terakhir  NoPUK  NoIC  Alamat  LineLama  NoLama

dan hantarkan ke 014-705-7769 (SMS) ATAU ke 010-533-5793 (Whatsapp)

5. Saya pengguna simkad tunetalk yang biasa tu, kalau saya join toneexcel ini dan nak kekalkan no lama ni, adakah point dan baki akan ikut sekali?

Ya, point dan baki akan ikut sekali.

6. Saya dah berjaya buat proses port in utk kekalkan no lama, tapi handphone saya boleh receive call sahaja tapi tak boleh call out?

Itu disebabkan masalah settings pada handphone anda sahaja. Bukan masalah simkad. Jadi, ada dua (2) cara untuk selesaikan masalah ini:

Cara Pertama : Klik di sini untuk lihat cara settings handphone anda. Jika masih tak berjaya, guna cara kedua.

Cara Kedua : Saya cadangkan anda call 0105000969 dan bercakap dengan Nurul (dari ToneExcel) dan minta bantuan dia ajarkan cara-cara nak setting handphone anda.

7. Saya menyedari selepas permohonan kekal nombor lama saya ditolak, rupa-rupanya semasa daftar di telco lama, saya menggunakan IC isteri saya. Apa perlu saya lakukan untuk kekalkan nombor berkenaan?

Bawa isteri anda untuk pergi ke Service Centre Telco asal dan maklumkan di bahagian khidmat pelanggan, bahawa anda nak tukarkan data tersebut kepada data anda (nombor IC anda). Kebiasaannya Telco berkenaan akan benarkan disebabkan pertalian yang rapat dan atas persetujuan dan kehadiran isteri sendiri. Namun itu adalah budi bicara mereka samada untuk membenarkan ataupun tidak. Sekiranya maklumat di telco asal telah berjaya di tukar, maka boleh hantar sms seperti contoh di bawah:

pt  NamaPenuh   NoSimkad8Terakhir  NoPUK  NoIC  Alamat  LineLama  NoLama

dan hantarkan ke 014-705-7769 (SMS) ATAU ke 010-533-5793 (Whatsapp) 

8. Saya menggunakan talian postpaid dari Telco X dan kontrak 2 tahun masih belum tamat. Boleh ke kalau saya ingin port in/kekalkan nombor tersebut untuk bertukar ke Tunetalk ToneExcel?

Tidak boleh. Untuk proses kekalkan nombor, hanya akan boleh dibenarkan jika kontrak telah tamat.

9. Saya menggunakan talian prepaid dari Telco XOX dan telah menghantar sms untuk kekalkan nombor tersebut, namun selepas 48 jam, saya semak di bahagian "check Port-In" di ruangan "Semak status pendaftaran SIM" permohonan saya di tolak. Mesej yang terpapar adalah seperti berikut : Status :Rejected, Details : Sp51 non fulfillment of contract obligation". Mengapa ada perkataan "Contract" padahal setahu saya nombor prepaid tiada kontrak?

Ianya adalah nombor VIP dan Telco XOX tidak membenarkan nombor VIP ditukar kepada telco lain selama dalam tempoh kontrak.Sila berhubung dengan XOX careline untuk mengesahkan samada ianya betul-betul nombor VIP atau sebaliknya. Manakala untuk mengetahui tempoh kontrak bagi nombor VIP tersebut, sila hubungi pihak XOX di talian ini : 010-6000-266

Kemungkinan besar juga, nombor tersebut belum lagi ditukar milik daripada nama agen penjual kepada nama anda. Oleh itu, adalah perlu untuk anda sendiri hubungi XOX careline bertujuan membuat pembetulan maklumat tersebut. Nombor XOX careline : 1-300-888-010 . Selepas maklumat berjaya ditukar, sila buat sms seperti berikut:


pt  NamaPenuh   NoSimkad8Terakhir   NoPUK  NoIC   Alamat  LineLama  NoLama

dan hantarkan ke 014-705-7769 (SMS) ATAU ke 010-533-5793 (Whatsapp) 

 

10. Saya guna dua (2) postpaid Digi dan mempunyai satu supplimentary number yang didaftarkan dibawah nama saya. Bolehkan saya kekalkan salah satu sahaja nombor Digi tersebut untuk didaftarkan dengan TuneTalk-Toneexcel, manakala satu lagi masih kekal sebagai perkhidmatan Digi?

Tidak boleh. Untuk kekalkan salah satu nombor, tiada cara lain iaitu kedua-dua nombor tersebut mesti di "Port In" kepada TuneTalk-Toneexcel secara serentak. Tapi, pastikan kontrak bersama Telco asal itu telah tamat dan tiada lagi bil tertunggak.

11. Bagaimana cara untuk mengetahui samada proses kekalkan nombor lama (Port-In) telah berjaya atau tidak ?

Status permohonan kekal nombor lama boleh diperiksa dengan 3 cara :


1. Masukkan SIM Tone Excel ke dalam telefon bimbit dan hantar sms TE PORT ke nombor 2888

ATAU

2. Hubungi Service Center / Branch Tone Excel yang mendaftarkan anda

ATAU

3. Hubungi Tune Talk Careline : 13100 / 03-277 20000

(Isnin hingga Jumaat, Masa : 9 pg-10 mlm)

 

Kod-kod REJECT dlm proses MNP (port in)

* SP10 – Nombor Kad pengenalan baru salah.
Remark/Resolution : Semak butiran kad pengenalan pemilik
asal dengan penyedia rangkaian sedia ada ( Donor asal ).
Betulkan dan Re-submit semula permohonan MNP.

* SP11 – Nombor Kad pengenalan lama salah.
Remark/Resolution : Semak butiran kad pengenalan pemilik
asal dengan penyedia rangkaian sedia ada ( Donor asal).
Betulkan dan Re-submit semula permohonan MNP.

* SP12 – Nombor ID polis/tentera salah.
Remark/Resolution : Semak butiran Nombor ID Polis/tentera
pemilik asal dengan penyedia rangkaian sedia ada ( Donor
asal). Betulkan dan Re-submit semula permohonan MNP.

* SP13 - Nombor Passport salah.
Remark/Resolution : Semak butiran Passport pemilik asal
dengan penyedia rangkaian sedia ada ( Donor asal). Betulkan
dan Re-submit semula permohonan MNP.

* SP51 - Nombor masih mempunyai kontrak dengan donor
asal.
Remark/Resolution : Semak dengan penyedia rangkaian sedia
ada ( Donor asal)samada nombor tersebut mempunyai kontrak
atau tidak. Pemilik asal perlu batalkan kontrak sedia ada.
Sekiranya Kontrak sudah di batalkan , Re-submit semula
permohonan MNP tersebut.

* SP52 - Mempunyai akaun tertunggak.
Remark/Resolution : Pemilik asal perlu jelaskan pembayaran
akaun yang tertunggak dengan Penyedia rangkaian sedia ada
( Donor asal). Jika Boleh, lebihkan pembayaran bil. Sekiranya
akaun telah dibersihkan dari tunggakan, Sila Re-submit semula
Permohonan MNP.

* SP54 - Nombor yg hendak di MNP bukan dari donor yg di
daftar.
Remark/Resolution : Pemilik asal perlu semak dengan
rangkaian sedia ada ( donor asal) samada nombor tersebut
adalah betul dari rangkaian yg di daftarkan. Setelah mendapat
pengesahan, Sila Re-submit semula permohonan MNP
tersebut.

* SP55 - Nombor telah tiada perkhidmatan.
Remark/Resolution : Pemilik asal perlu pastikan nombor masih
aktif dan sah sebelum membuat permohonan utk MNP.
Sekiranya nombor telah tiada perkhidmatan, nombor tersebut
tidak boleh digunakan lagi.

* SP56 - Nombor tersebut iaitu Pemegang Akaun Utama
( Principal Line) mempunyai talian tambahan di bawahnya
( Supplementary Line).
Remark/Resolution : Pemegang Akaun Utama mesti pergi ke
Penyedia Rangkaian sedia ada (Donor Asal) utk tamatkan
talian tambahan dan salah satu nombor dari talian tambahan
tadi perlu mendaftar semula utk menjadi Pemegang Akaun
utama (Principal Line). Setelah proses berjaya, Permohonan
MNP utk nombor tadi boleh di re-submit semula

* SP57 – Talian tambahan ( Supplementary Line) mempunyai
Pemegang akaun utama ( Principal Line) yang perlu di alihkan.
Remark/Resolution Pemegang talian tambahan perlu
mendaftar semula sebagai pemegang akaun utama. sebaik
sahaja proses ini selesai, maka mereka boleh meneruskan
untuk meminta mengalihkan nombor tersebut.

* SP58 – sebahagian atau semua nombor bukan kepunyaan
pelanggan atau syarikat utama.
Remark/Resolution : Pengguna Talian tambahan
(Supplementary Line) perlu mendaftar semula sebagai
pengguna Utama ( Principal subscriber) atau sebagai
Pengguna individu.sebaik sahaja proses ini selesai, maka
mereka boleh meneruskan untuk meminta mengalihkan nombor
tersebut

* SP59 – Melebihi had Kredit.
Remark/Resolution : memastikan penggunaan perkhidmatan
yang sedia ada tidak melebihi had kredit yang ditetapkan oleh
operator rangkaian semasa.

* SP61 - nombor pelanggan dicabut sementara ( Disconnected)
– samada secara tidak sukarela dan sukarela.
Remark/Resolution : Tanya pelanggan untuk menyemak status
talian / Nombor mereka dengan penyedia perkhidmatan
semasa. Memastikan nombor masih aktif / dihubungkan
dengan pembekal rangkaian semasa sebelum permintaan
untuk mengalihkan nombor tersebut.

 

 

Jika halaman Soal / Jawab ini telah membantu anda, sila kongsikan kepada rakan-rakan agar mereka turut mendapat manfaat

 

 

 

 

 

pakar internet yang telah membongkar rahsia sebenar pemasaran internet

Semak status pendaftaran SIM TuneTalk ToneExcel

Data Entry Center (DEC) 011-15081515 / 011-15091515 / 011-15121515 / 011-15131515 / 011-15141515 (9 pagi - 11 malam)


Semak status pendaftaran SIM TuneTalk ToneExcel

Hubungi Tune Talk Customer Care melalui butang LIVE CHAT di bawah

Hubungi Talian Khidmat Pelanggan TuneTalk


KLIK LOGO di bawah untuk lihat maklumat komisyen, rakan niaga serta edit akaun bank

Cara untuk Login ke Laman Ahli Tone Excel. SIM Tone Excel yang dikuasakan oleh TuneTalk alat menjana Pendapatan Pasif Berterusan Anda.

(Masukkan Username : IC, password asal : 1234)


Semak status pendaftaran SIM TuneTalk ToneExcel

Tone Excel : 010-5000969 or 010-5333969 (9am-6pm, Isnin - Jumaat ).
Email add :hq.care@tonegroup.net


Bantuan Online TuneTalk ToneExcel

Bantuan Online ToneExcel WOW


AGEN PENJUAL SIMKAD

SELANGOR

Shariff Nasir (Kuala Langat) Hp: 0105351549 / 01115405328

Hassan Soyut (Banting) Hp: 0132536633 / 01116243888

 

KUALA LUMPUR

Azhar Ashari Hp : 0125463310

Amirul Filus Hp: 0105050691 / 01118574672

 

SARAWAK

Zamri Tom (Kuching) Hp : 010-5262788

Melia Bt Mus (Kuching) Hp : 0168780528

Januarius (Kuching) Hp: 010-7979136

Nurhani (Kuching) Hp: 0105336878

Arbi Tom (Sibu) Hp : 0128722819 / 0105027091

 

SABAH

Maradin Kapong (Pitas) Hp : 0148616985

James Ait (Telupid) Hp : 01118536017

Instagram
 
maklumat penting dari admin ToneExcel WOW


 
affiliate_link
 
 


Maklumat penghantaran SIM TuneTalk ToneExcel

25/3/17

Sumiza Binti Yusup (Sibu, Sarawak) qty=1 /

13/2/17

Tajudin Sahanan (Johor bahru, Johor) qty=12 / EP049980039MY

25/1/17

Tajudin Sahanan (Johor bahru, Johor) qty=12 / EP049980039MY

3/2/17

Alias Bin Md Salleh (Johor bahru, Johor) qty=5 /

25/1/17

Alias Bin Md Salleh (Johor bahru, Johor) qty=3 / EP220952690MY

21/12/16

Fuad Ahmad Naravi (Rawang, Selangor) qty=1 / LE154145346MY

7/12/16

M.Azlan B. Che Hamat (Kuantan, Pahang) qty=1 / LE154145329MY

1/11/16

Azhar Salleh (Pasir Gudang, Johor) qty=1 / LE154144368MY

18/10/16

James Ait (Telupid,Sabah) qty=1 REPL/ LE172347305MY

4/10/16

Fatin Nasiha Jaafar (Kedah) qty=1 / LE172347322MY

4/10/16

Nancy Bong () qty=1 REPL / LE172347319MY

15/9/16

Nor Syafiqah Anis Bt Badrul (Kuala Terengganu, Terengganu) qty=1 / EP091159148MY

15/7/16

Suriati Mamat (Klang, Selangor) qty=2 / LE171937606MY

13/7/16

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=2 banner + 10 buku / EP236743306MY

28/6/16

Nik Kharul Halmi (Kota Bharu, Kelantan) qty=1 / LE171937623MY

9/6/16

Muhammad Helmi (Muar, Johor) qty=1 /LE1719376210MY

9/6/16

Muhammad Hariz Mohd Afifi (Ipoh, Perak) qty=3 / LE171937597MY

11/5/16

Hamidi Mohamed Ali (Ipoh, Perak) qty=1 / LE171937645MY

4/5/16

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=5 /

3/5/16

Muhammad Hariz Mohd Afifi (Ipoh, Perak) qty=3 / LE161238065MY

26/4/16

Hirmee Es (Petaling Jaya, Selangor) qty=1 / LE172266500MY

18/4/16

Nor Saidin Jaafar (Klang, Selangor) qty=2 / LE172266513MY

25/3/16

Azmel Abdul Malek (Ampang, Selangor) qty=10 / EP156403666MY

Hassan Hakimi (Bayan Lepas, Pulau Pinang) 1 REPL CARD / LE171999000MY

15/3/16

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) 1 REPL CARD / LE171997794MY

11/3/16

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=4 / EP048724025MY

10/3/16

Siti Khairunnisa Zulbaharen (Ampang, Selangor) qty=3 / EP156474631MY

Norhayati Shaimi (Ipoh, Perak) 1 REPL CARD / LE152282018MY

Siti Fatimah Amirah Shah Alam, Selangor) 1 REPL CARD / LE161238074MY

29/2/16

Liyana Sulaiman (Shah Alam, Selangor) 1 REPL CARD / LE173785917MY

17/2/16

James Ait (Telupid, Sabah) 1 REPL CARD / LE161238057MY

10/2/16

Mohamad Hisham Abd Razak (Shah Alam, Selangor) qty=3 /

5/2/16

Datu Shaban Datu Ali (Cheras, Selangor) 1 REPL CARD / LE173785925MY

29/1/16

Mariati Andi Siri (Sitiawan, Perak) qty=1 / EP049954025MY

22/1/16

Reinna Bt Ramli (Kota Bharu, Kelantan) qty=1 / LE161238763MY

18/1/16

Mohamad Hisham Abd Razak (Shah Alam, Selangor) qty=3 / EP048879265MY

Parameswary a/p Boomie (Klang Lama, KL) 1 REPL CARD / LG194993773MY

14/1/16

Zubir Zakaria (Tanjong Malim, Perak, ) 1 REPL CARD / LG194993787MY

13/1/16

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=3 / LE161416923MY

Mohd Hasri (Johor Bahru, Johor) qty=1 / LE161416910MY

11/1/16

Siti Izzati Akhiruddin (Cheras, Selangor) 1 REPL CARD/ LE152281998MY

17/12/15

Daniel Bong (Kuala Lumpur) 1 REPL CARD/ LG193345653MY

16/12/15

Aziah Akimin (Keningau, Sabah) qty=1 / LE152282004MY

8/12/15

Mohd Azlan Ibrahim (Alor Gajah, Melaka) 1 REPL CARD/ LE161272606MY

4/12/15

Abdul Rasul (Pasir Mas) qty=10 / EP048842243MY

25/11/15

Faujiah Bahrum (Sri Aman, Sarawak) qty=6 / EP156403710MY

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=1 Buku/ LE161272610MY

24/11/15

Mahrif Gani (Miri, Sarawak) qty=1 / EP048842212MY

23/11/15

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=3 / EP031453902MY

13/11/15

Nur Afzan (Skudai, Johor) qty=3 / EP050147281MY

10/11/15

Nancy Bong (Masai, Johor) 1 REPL CARD/ LE170423233MY

Mohd Noor b Ramli (Taiping, Perak) qty=1 Buku/ LE170422887MY

9/11/15

Reymark Khaw Chon Siang (Kota Kinabalu, Sabah) 1 REPL CARD/ LE170423216MY

Mohamad Nor Azman (Serian, Sarawak) qty=1 Buku/ LE170423220MY

6/11/15

Mohd Noor b Ramli (Taiping, Perak) qty=1/

2/11/15

Mohamad Nor Azman (Serian, Sarawak) qty=1 / LE170422895MY

26/10/15

Lim Cheek Hoong (Triang, Pahang) 1 REPL CARD/ LG160936114MY

Mohamad Asyraf Za'far (Banting, Selangor) 1 REPL CARD/ LG138436305MY

Mohd Ridhuan Abdullah (Labu, N.Sembilan) 1 REPL CARD/ LE161416937MY

12/10/15

Azhar Dagang (Dungun, Terengganu) 1 Buku/ LE174389909MY

Muhamad Khairol Anuar (Paya Dalam, Melaka) 1 Buku/ LE169365326MY

6/10/15

Dayana Syuhana Sejeli (Johor bahru, Johor) qty=5 / LD208486748MY

2/10/15

Muhamad Khairol Anuar (Paya Dalam, Melaka) qty=1 / LE169365330MY

7/9/15

Sukran Ahmad (Shah Alam, Selangor) qty=2 / EP048750860MY

4/9/15

Mohd Khairi Salam (Rawang, Selangor) qty=1 / LE169365309MY

Dayana Syuhana Sejeli (Johor bahru, Johor) qty=1 / LE169365312MY

3/9/15

Dayana Syuhana Sejeli (Johor bahru, Johor) qty=2 / LD170406765MY

Sazillah Bt Awang (Port Dickson, N. Sembilan) 1 REPL CARD/ LG160936105MY

7/8/15

Widdy Ak Setog (Subang Jaya, Selangor) 1 REPL CARD/ LG169106746MY

5/8/15

Fuad Ahmad Naravi (Rawang, Selangor) qty=2 / LE168979141MY

Rosnaini Alizar (Kuala Lumpur) 1 REPL CARD/ LG160936091MY

Abdul Hamit Asir (Kudat, Sabah) qty=1 / EP048750895MY

31/7/15

Husnah Mokhtar (Kuala Kurau, Perak) 1 REPL CARD/ LG160936128MY

30/7/15

Rafidah Yunus (Kota Bharu, Kelantan) 1 REPL CARD/ LG178800806MY

10/7/15

Mohd Asyraaf Hanif 1 REPL CARD/ (Sg. Buloh, Selangor) LE168979124MY

8/7/15

Christina Joseph (Melaka) qty=1 / LE140933621MY

2/7/15

Abdul Hamit Asir (Kudat, Sabah) qty=1 / EP048750895MY

Julius anak Johani (Johor Bahru, Johor) qty=1 Buku/ LD170406782MY

29/6/15

Khairil Anuar (Pontian, Johor) qty=1 / EP049329622MY

24/6/15

Nurul Ikhwa Yahya (Muar, Johor) 1 Buku/ LE139986278MY

19/6/15

Nurul Ikhwa Yahya (Muar, Johor) qty=1 / LE140934595MY

Mohd Syukri Hafizi (Cheras, Selangor) 1 REPL CARD/ EP088391034MY

18/6/15

Hanisah Nadhirah bt Mohd Nasir (Kajang, Selangor) 1 REPL CARD/ EP088391140MY

16/6/15

Yuslina Binti Mad Yusop (Shah Alam, Selangor) 1 REPL CARD/ LE168979481MY

5/6/15

Ivan Lim Chin Sun (Telupid, Sabah) 1 REPL CARD/ LE168979495MY

Norafidah Zainal (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 Buku / LE140933635MY

31/5/15

Muhammad Afiq Bin Kamarudeen(Bangi, Selangor) 1 REPL CARD/ EP060911171MY

Marni Manang (Bintulu, Sarawak) 1 REPL CARD/ EP060911185MY

28/5/15

Shahrol Azizi Zaidi (Asajaya, Samarahan) qty=1 / LE168979155MY

Norafidah Zainal (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 / LE168979138MY

18/5/15

Azhar Ashari (Purajaya) qty=120 / EF410169007MY

7/5/15

Fauziah Rina Verador (Sandakan, Sabah) qty=2 + Buku 2 + cd / EP049326192MY

6/5/15

Daniel Bong (Kuala Lumpur) 1 REPL CARD/ EP080056669MY

20/4/15

Joufik Gambidang (Puchong, Selangor) Buku 2/ EP049329596MY

Maskinah Suaidi (Mukah, Sarawak) Buku 2 + 1 CD/ EP049329653MY

16/4/15

Norhisyam Sharie (kabong, Sarawak) 1 REPL CARD/ LG140933618MY

13/4/15

Anuar Azman (Kuala Lumpur) 2 cd + Buku 2/ EP020498899MY

Siti fatehah (Ipoh, Perak) 1 REPL CARD/ LG192068446MY

Wan Siti Aminah (Subang Jaya) 1 REPL CARD/ LG192068450MY

7/4/15

Muhd Maliki (Setiu, Terengganu) qty=2 + Buku 2/ EP049574588MY

6/4/15

Shah Hazidi (Kulim, Kedah) qty=4 / LE140933520MY

Mohd Idham Ibrahim  (Kota Tinggi, Johor) 1 REPL CARD/ EP048591267MY

1/4/15

Norfirdaus Nordin (Kajang, Selangor) Buku qty=2 / EP049574557MY

31/3/15

Norfirdaus Nordin (Kajang, Selangor) qty=1 / LE140934247MY

19/3/15

Mohamad Khairi (Sg. Buloh, Selangor) 1 REPL CARD/ EP055116618MY

13/3/15

Muhamad Aizat (Pontian, Johor) qty=2/ LE140934220MY

Mohd Faizal nazaludin(Johor Bahru) qty=1/ LE140934233MY

Mohamad Burhan (Batu Pahat, Johor) Biz Tool qty=1/ EP020499421MY

27/2/15

Christina Joseph (Melaka) qty=2/ EP020435077MY

24/2/15

Murray Anak Emam (Penang) 1 REPL CARD/ EP054960346MY

22/2/15

Kamrulzaman Bujang (Kuching, Sarawak) 1 REPL CARD/ LG171447103MY

19/2/15

Ong Lay Bee (Ipoh, Perak) 1 REPL CARD/ EP054960377MY

18/2/15

Zakaria Ahmad (Muar, Johor) Buku qty=2/ EP020499364MY

16/2/15

Syarief Azman (Ulu Kinta, Perak) qty=1 / LE140934587MY

Zakaria Ahmad (Muar, Johor) qty=1 / LE140934216MY

11/2/15

Mohd Haziq Damak (Kota Samarahan, Sarawak) 1 REPL CARD/ EP054960156MY

10/2/15

Maradin kapong (Pitas, Sabah) Buku 20/ EP037101740MY

5/2/15

Masri Mohd Ali (Klang, Selangor) qty=1 / LE151809700MY

Muhammad Akmal Md Islan(Kuala Selangor) 1 REPL CARD/ EP047922461MY

2/2/15

Lizawati Ak. Sandai (Kapit, Sarawak) qty=1 / LE140934573MY

23/1/15

Bakhari Osman (Taiping, Perak) qty=1 / LE147768252MY

20/1/15

Abdul Rizal Jokariah (J. Bahru, Johor) qty=1 REPL CARD / EP015164805MY

15/1/15

Mohd Ridhuan (Labu, N.Sembilan) qty=2 / LE147768337MY

14/1/15

Maradin kapong (Pitas, Sabah) qty=20/ EP020436801MY

12/1/15

Ishak Hashim (Bukit Mertajam, P.Pinang) Biz Tools/ EP020452591MY

Abdul Hadi Alwui (Seri Kembangan, Selangor) Biz Tools/ EP020452628MY

Mohamad Rafsanjani (Ipoh, Perak) Biz Tools/ EP020452680MY

Mohd Hasri A. Hamid (J.B, Johor) Biz Tools/ EP020459626MY

James Ait (Telupid, Sabah) Biz Tools/ EP005676756MY

Siti Norlela (Ipoh, Perak) Biz Tools/ EP020452659MY

Norehan Badari (Kuala Lumpur) Biz Tools/ EP020452716MY

6/1/15

Mohamad Shamsol (Linggi, N.Sembilan) qty=2 / LE140934437MY

Maradin kapong (Pitas, Sabah) Biz Tools/ EP005676742MY

5/1/15

Noraini Bohri (Miri, Sarawak) Biz Tools/ EP005676739MY

2/1/15

Noraini Bohari (Miri, Sarawak) qty=1 / LE140934410MY

26/12/14

Mohd Nur Hishamuddin (K.Lumpur) qty=5 / LE140934560MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=5 / LE140934556MY

23/12/14

Mohd Hafizam (Batu Gajah, Perak) qty=1 / LE140934445MY

Norhafizah Mohamed Ali (Kulaijaya, Johor) Biz Tools / EF545144003MY

22/12/14

Mohd Anuar bin Yeop (Ipoh, Perak) qty=1 REPL CARD / LG188825436MY

18/12/14

Zulkhibri Baharin (Taiping, Perak) qty=2 / EF545881516MY

Normala Ramli (Jengka, Pahang) qty=1 / LE151809090MY

17/12/14

Norhafizah Mohamed Ali (Kulaijaya, Johor) qty=2 / LE151809038MY

8/12/14

Shariff Nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=20 / EF595139363MY

Abu Hanifah (Melaka) qty=2 / LE147808455MY

Norsuhada Jamaludin (Kuantan, Pahang) qty=1 /

Anisah Malik (Alor Gajah, Melaka) qty=1 / LE140933153MY

Siti Nur Atiqah (Temerloh, Pahang) qty=1 / LE140934423MY

6/12/14

Siti Norhalina (Bangi, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF482163410MY

5/12/14

Adila Samad (Sepang, Selangor) qty=1 / LE140934193MY

Julia Pailan (Muar, Johor) Biz Tools/ LE140932935MY

Fuad Ahmad Naravi (Seri kmbgn, Selangor) Biz Tools/ LE140932949MY

Majdi Mahat (KK, Sabah) Biz Tools/ LE140934255MY

4/12/14

Muhammad Farid Ariffin (Linggi, N.9) qty=7 / EP005676760MY

Norhaziana Ahmad Basri (Melaka) Biz Tools/ LE147808416MY

Khaidzir Mohd Noh (Seri kmbgn, Selangor) Biz Tools/ LE147808402MY

Julia Pailan (Muar, Johor) Biz Tools/ LE140932935MY

2/12/14

Shariff Nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=7 / EP005676725MY

27/11/14

Norhaziana Ahmad Basri (Melaka) qty=1 / LE151809041MY

26/11/14

Mohd Fauzi Mohd Sabri (Bdr Sri Sendayan, N.Sembilan) qty=1 REPL CARD / EF482163556MY

25/11/14

Md Salim Md Hanapiah (Putrajaya) qty=1 / LE151809055MY

21/11/14

Tajudin Sahanan (J.Bahru, Johor) qty=3 / LE151809024MY

20/11/14

Shariff Nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=10 / ED206740337MY

19/11/14

Mohd Ridhuan (Labu, N.Sembilan) qty=5 / LE151809109MY

Mohd Nur Hishamuddin (K.Lumpur) qty=3 / EF348336130MY

17/11/14

Nur Syaidatul Husna (Shah Alam, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF482163732MY

14/11/14

Shariff nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=5 / EF348336205MY

Mastura Senik (Kuantan, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF482163763MY

12/11/14

Husni Mohd Johar (Tawau, Sabah) qty=3 / LE151809069MY

Mohd Ridhuan (Labu, N.Sembilan) qty=2 / LE151809072MY

Rosli Md Yusof (Sentul, K.Lumpur) Biz Tools/ LE151808284MY

11/11/14

Adnianzari (Nibong Tebal, Penang) qty=1 / LE145073425MY

Mohd Nazri Md Isa (Bandar Baharu, Kedah) qty=1 /LE151829465MY

Adila Samad (Sepang, Selangor) qty=1 / LE147808288MY

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) Biz Tools/ LE145073439MY

Mohd faizal Nazaludin (Larkin, Johor) Biz Tools/ ED206740297MY

Ermi Shuzila (S.Alam, Selangor) Biz Tools/ ED206740345MY

Ahmad Shafarie Azmi (Petaling Jaya, Selangor) Biz Tools/ EF545362581MY

Husni Mohd Johar (Tawau, Sabah) Biz Tools/ EF348248687MY

6/11/14

Fariza (Miri, Sarawak) qty=2 / LE145074244MY

5/11/14

Husni Mohd Johar (Tawau, Sabah) qty=3 / EF348248625MY

Nur Shahirah (K.Lumpur) Buku 1/ LE145074235MY

4/11/14

Siti Fatimah (Kepayang, Perak) qty=1 / LE145074213MY

Mohamad Fadzli (bangi, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF410167964MY

3/11/14

Mohamad Huzaifah (Jenjarom, Selangor) qty=1 / LE145072623MY

Paijo (Miri, Sarawak) qty=1 / LE145072504MY

31/10/14

Norhaida Misrun (Tjg Karang, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF410167757MY

29/10/14

Yussmond (Putrajaya) qty=2 / LE143021014MY

Nur Shahirah (K.Lumpur) qty=1 / ED206740310MY

Mohammad Shariff (Bintulu, Sarawak) qty=1 / LE151827822MY

28/10/14

Shahrizan Majid (Tg.Manis, Sarawak) qty=2 / LE151827840MY

26/10/14

Fariza (Miri, Sarawak) qty=2 / LE151827853MY

24/10/14

Abd Manan (Tawau, Sabah) qty=2 / LE145073408MY

23/10/14

Mohd Fauzi (Genting Highland) qty=1 REPL CARD / EF410167448MY

Mohd Naqiuddin (K.Lumpur) qty=1 REPL CARD / EF410167451MY

22/10/14

Mohamad Afandi (Chemor, Perak) qty=2 / LE147774292MY

21/10/14

Mohd Affifuddin (Sg Siput, Perak) qty=1 / LE147774289MY

18/10/14

Mohd Affifuddin (Sg Siput, Perak) qty=3 / LE145073442MY

17/10/14

Suriani Hadi (Tenom, Sabah) qty=1 REPL CARD / LG182835727MY

15/10/14

Benyamin Matussin (Limbang, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835245MY

14/10/14

Abd Manan (Tawau, Sabah) qty=1 + 1 Buku/ EF348336191MY

Halizah Sukor (Jeram, Selangor) qty=2 / LE145073677MY

Nur Hafizah (B.Mertajam, P.Pinang) qty=1 / LE151827819MY

13/10/14

Kamarul Hizwan (Manong, Perak) qty=1 / LE145073685MY

11/10/14

Noraishah (Manong, Perak) qty=1 / EF410166805MY

10/10/14

Darcy Micell David (K.Kinabalu, Sabah) qty=1 / EF410166840MY

8/10/14

Zakaria Anak Rengos (Kch, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835347MY

7/10/14

Harlina Sungip (N.Sembilan) qty=2 / LE145073650MY

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah qty=2 / LE145074788MY

6/10/14

Zakaria Anak Rengos (Kch, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835347MY

3/10/14

Maria Tay (Miri, Sarawak qty=1 / LE145073663MY

Norhisham Sharie (Kabong, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835355MY

2/10/14

Khaidzir (Seri Kembangan, Selangor) qty=1 / LE145019150MY

1/10/14

Shahrizan Majid (Tg.Manis, Sarawak) qty=3 / ED206740323MY

Siti Sarifah suraidah (K.Kangsar, Perak) qty=1 / LE145074774MY

Mohamad Redzuan (Muar, Johor) qty=1 / LE145019185MY

Maslinda (Ipoh, Perak) qty=1 / LE145074765MY

30/9/14

Halizah A. Sukor (Jeram, Selangor) qty=5 / LE348336157MY

29/9/14

Ermi Shuzila (Shah Alam, Selangor) qty=1 / LE145019163MY

Mohd Azlan (Alor Gajah, Melaka) qty=1 / LE145019177MY

26/9/14

Shahrizan Majid (Tg.Manis, Sarawak) qty=3 / EF348336231MY

Mohammad Ariff (Kuala Berang, Trgganu) qty=2 / LE145074757MY

Norlizah Md Nasir (Melaka) qty=1 / LE145073297MY

25/9/14

Noor Alwani (Taiping, Perak) qty=1 / LE145072742MY

Mohamad Zaki (Sg. Siput, Perak) qty=1 / LE145018962MY

Zainordin Zakaria (Padang Rengas, Perak) qty=1 / LE151807553MY

Mohamad Nasiruddin (Puchong, Selangor) qty=1 / LE145072739MY

Melati Oyob (Sg Siput, Perak) qty=1 / LE145073473MY

Raja Farid (Bidor, Perak) qty=1 / LE145073495MY

Rohana Mat Daud (Sg. Siput, Perak) qty=1 / LE145073487MY

Maizatul Nadiah (K.Bharu, Kelantan) qty=1 / LE145073460MY

Nurmalayati (Bangi, Selangor) qty=1 / LE145073456MY

Cassius Duwin (Putrajaya) qty=1 REPL CARD / EF410166204MY

24/9/14

Arbi Tom (Sibu,Sarawak) qty=3 / ED206741142MY

19/9/14

Syed Mohd Zainal (Sg.Siput,Perak) qty=1 / LE145018928MY

Noor Haniza (Kluang,Johor) qty=1 / LE145018976MY

Mohd Nur (Chemor,Perak) qty=1 / LE141388724MY

18/9/14

Mohamad Yamin (J.Bahru) qty=5 / EF348248673MY

Khalil Nazrin (Sg.Siput) qty=1 / EF348248639MY

Aisyah Mohd Razali (Miri) qty=1 / EF348248642MY

Ahmad Shafarie (Petaling jaya) qty=2 / EF463895377MY

17/9/14

Shah Hazidi (Kulim, Kedah) qty=5 / EF34824861MY

Abd Manan (Tawau, Sabah) qty=2 / EF34824865MY

Siti Asiah (Benta, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF463895448MY

15/9/14

Muhammad Khairul (Muar) qty=1 REPL CARD / EF463895187MY

12/9/14

Tajudin Sahanan (Johor Bahru) qty=5 / LE147780179MY

3/9/14

Moammad Ariff (Kuala Berang, Terengganu) qty=2 / EF410165985MY

Siti Asiah (Benta, Pahang) Buku qty=1 / LE143418962MY

29/8/14

Siti Asiah (Benta, Pahang) qty=2 / EF464550063MY

27/8/14

Maradin (Pitas, Sabah) qty=5 / EF464550182MY

Salleh Abdul Rahman (Machang, Kelantan) qty=1 / EF464550196MY

13/8/14

Shah Hazidi Husseini (Kulim, Kedah) qty=2 / EF464678192MY

11/8/14

Mohamad Nasrullah (Arau) qty=1 REPL CARD / EF464678011MY

Mohd Hasri (J. Bahru) qty=1 REPL CARD / EF464677974MY

8/8/14

Zalina Abdullah (Segamat, Johor) qty=1 / EF410165708MY

6/8/14

Olivia Losan (K.Lumpur) qty=1 REPL CARD / EF410165549MY

5/8/14

Mazliza Mat Jusoh (Sg Buloh, Selangor) qty=1 / EF410165535MY

Julia Pailan (Muar, Johor) qty=1 / EF410165478MY

30/7/14

Maradin (Pitas, Sabah) qty=5 / EF410165169MY

25/7/14

Mastura Mohd Najib (Bentong, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF410165075MY

24/7/14

Norazimrey Azizi (Kajang, Selangor) qty=1 / EF410165019MY

17/7/14

Fuad Ahmad Naravi (Rawang, Selangor) qty=2 / EF409709685MY

16/7/14

Majdi Mahat (K.K, Sabah) qty=1 / EF409709597MY

15/7/14

Salina binti Miah (Bintulu, Sarawak) qty=1 REPL CARD / EF409709552MY

14/7/14

Muhamad Haris (Pendang, Kedah) qty=1 / EF409709518MY

9/7/14

Suria Ismail (Kemaman, Terengganu) qty=1 / EF409709985MY

7/7/14

Hasanah Aripin (Semenyih, Selangor) qty=5 / EF409852514MY

Christina (Melaka) qty=1 / EF409852488MY

4/7/14

Maradin (Pitas, Sabah) qty=5 / EF409852576MY

2/7/14

Fuad (Rawang, Selangor) qty=1 / EF255644178MY

1/7/14

Florence (Kuching, Sarawak) qty=4 / EF255644368MY

19/6/14

Mohd Faisal (Bangi, Selangor) qty=1 / EF255643800MY

Syawal (Ampang, Selangor) qty=1 / EF255643795MY

18/6/14

Muhammad Ezree (Perai, P.Pinang, ) qty=3 / EF255643685MY

17/6/14

Normala (Putrajaya) qty=5 / EF255643671MY

16/6/14

Muhammad Farid (Linggi, N.Sembilan) qty=2 / EF255643552MY

13/6/14

Suhasnita (Seremban) qty=1 / EF255643433MY

12/6/14

Mohd Fairuz (Kundasang, Sabah) qty=1 / LG180124392MY

6/6/14

Azlia Ahamad (K.Lumpur) qty=1 / EF255643075MY

30/5/14

Roland Martin (Miri, Sarawak) qty=1 / LG180121936MY

29/5/14

Siti Norlela (Ipoh, Perak) qty=5 / EF255642852MY

Junaidi Hasan (Bera, Pahang) qty=1 / EF255642866MY

28/5/14

Rahayu Ab Rahman (Masai, Johor) qty=1 / LG180121379MY

27/5/14

Louis Jalong (Bintulu, Sarawak) qty=1 / LG180121436MY

21/5/14

Mohd Affandi Bin Zakaria (K.Bharu, Kelantan) qty=5 / EF255642472MY

20/5/14

Francis Martin (Miri, Sarawak) qty=1 / LG180121325MY

19/5/14

Roslee Md Akhir (K.Lumpur) qty=1 / EF255642424MY

Muhamad 'Irfan bin Ismail (Bangi, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF255642407MY

15/5/14

Muhamad Amin (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG180121294MY

12/5/14

Muhammad Zaim bin Zulkifli (Baling, Kedah) qty=2 / EF255642058MY

Khairul Azhar Bin Mazlan (Kemaman, Terengganu) qty=1 / EF255642035MY

8/5/14

Siti Norlela binti Isa (Ipoh, Perak) qty=2 / EF255641959MY

7/5/14

Nurhazwani Binti Sharif (Kerinchi, KL) qty=1 / EF255641888MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG182795223MY

6/5/14

Rosman Bin Rosbandi (Tawau, Sabah) qty=1 / LG182795206MY

5/5/14

Farah Norameelia (Segamat, Johor) qty=1 / EF255641738MY

Rohana bt main (Klang, Selangor) qty=1 / EF255641741MY

Roslizawati Binti Jusoh (Kemaman, Terengganu) qty=2 / EF255641724MY

2/5/14

Jifridin Jaafar (Mersing, Johor) qty=2 + 1 buku / EF312877615MY

29/4/14

Aidil Adzhar (Kuching, Sarawak) qty=1 LG182795166MY

28/4/14

Syed Akil Wan Noh (Kuching, Sarawak) qty=1 + 1 buku / LE141029770MY

Norizan Mokasan (Klang, Selangor) qty=1 / EF312877500MY

Fatimah Manap (Kemaman, Terengganu) qty=1 / EF312877456MY

25/4/14

Vivi Suziyenny  (K.Kinabalu, Sabah) qty=1 / LG182795064MY 

24/4/14

Andi Sutrah bt Yubbu (Sepang, Selangor) qty=1 / EF312877629MY

23/4/14

Marhamah muhamad (Rawang, Selangor) qty=1 / EF255641667MY

22/4/14

Khairul Razzin Amran (Rantau, N.Sembilan) qty=1 / EF255641494MY

21/4/14

Ahmad Shahril Abd Karim (Beranang, Selangor) qty=2 / EF255641534MY

8/4/14

Ishak Hashim (Bukit Mertajam, Penang) qty=3 / EF255641004MY

7/4/14

Suhaimi Zakaria (KL) qty=3 / EF150411315MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / EF255641208MY

Nik Redzuan Shah Nik Haskha Shah (Kota Bharu, Kelantan) qty=1 / EF150411324MY

Karulbinstbuyung (Shah Alam, Selangor) qty=1 / EF150411338MY

4/4/14

Mohd Sanusi Awang (K.Trengganu) qty=1 / EF150411284MY

2/4/14

Sabli Suntang (Klang, Selangor) qty=1 / EF150411514MY

Nor Azman Md Isa (KL) qty=3 / EF150411528MY

1/4/14

Mohammad Ariff Jusoh (Saratok, Sarawak) qty=1  / LG184125739MY

28/3/14

Hairil Fazli Haron (Kuala Nerang, Kedah) qty=3 / EF150410726MY

26/3/14

Fazdriel Arham Ibrahim (Gombak, KL) qty=1 / EF255640661MY

25/3/14

Muhamad Amin Borhan (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG178257231MY

Hafeez Anuar Masrum (Pantai Dalam, KL) qty=2 / EF255620560MY

21/3/14

Ibrahim Jack (Kuching, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG178257191MY

18/3/14

Faizah Hussin (Mentakab, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF243749304MY

17/3/14

Maznah Ahmad (Sg Petani, Kedah) qty=1  / EF243749264MY

12/3/14

Aslamiyah Ramli (Kuching, Sarawak) qty=1 / LE140963668MY

11/3/14

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=5 / EF243535768MY

5/3/14

Rusmawati (Bayan Lepas, Pulau Pinang) qty=1 / EF228809270MY

4/3/14

Zulihi Mohamad (Kulim, Kedah) qty=1 / EF228809306MY

Sawal Abu Bakar (Kulaijaya, Johor) qty=2 / EF228809204MY

3/3/14

Roslan Yaakub (Besut, Terengganu) qty=10 / EF243535989MY

Johan Sawajaan (Semporna, Sabah) qty=2 / LE146338101MY

Nurhazwani Hamid (Penang) qty=2 / EF243536009MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=2 / LE146338129MY

28/2/14

Norlizah Md Nasir (Bukit Rambai, Melaka) qty=1 / EF243535374MY

Khuzaimah Ahmad (Serian, Sarawak) qty=10 / LE146338150MY

Khairulhelmi Maharani (Lumut, Perak) qty=5 / EF243535462MY

Faizah Hussin (Mentakab, Pahang) qty=5 / EF243535215MY

Md Salim Md Hanapiah @ Manap (Putrajaya) qty=1 / EF243535476MY

Noor Azlan Mohd Bardan (Kluang, Johor) qty=1 / EF243535224MY

27/2/14

Mohd Aisamuddin (Serian, Sarawak) qty=10 / LE146338185MY

Khairulhelmi Maharani (Lumut, Perak) qty=5 / EF243535153MY

Hassan Ali (Sarikei, Sarawak) qty=5 / LE146338194MY

Mohamad Burhan (Kulim, Kedah) qty=1 / LE146338217MY

26/2/14

Isaac Joques Morris Abah (Kota Kinabalu, Sabah) qty=3 / LE146338265MY

Nurul Imzan Lokiman (Rawang, Selangor) qty=2 / EF228827636MY

25/2/14

Mohd Syizwan Jamawi (Kuala Selangor, Selangor) qty=3 / EF228827812MY

Rusmawati Syukur (Bayan Lepas, Pulau Pinang) qty=4 / EF228827826MY

24/2/14

Roslan Yaakub (Besut, Terengganu) qty=10 / EF228909750MY

Lim Woei Juang (Bedong, Kedah) qty=5 / EF228909746MY

Ifa Noor Liana Abdul Halim (Masai, Johor) qty=2 / LE146338591MY

Mohd Faizal Nazaludin (Johor Bahru, Johor) qty=2 / LE146338605MY

Norazimrey Azizi (Kajang, Selangor) qty=1 / LE146338614MY

21/2/14

Shahrul Nizam (Batu Pahat, Johor) qty=1 / LE146338659MY

20/2/14

Ifarozila Tangah (Endau, Johor) qty=2 / LG177701170MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=5 / LG177701197MY

Azhar Dagang (Dungun, Terengganu) qty=10 / LE146338702MY

 

Selasa, 18.2.2014

Stok SIM sudah sampai. Anda boleh order seperti biasa

--------------------------------------------

PENGUMUMAN PENTING : Disebabkan pembelian kad SIM diluar jangkaan dan kilang tak sempat keluarkan order baru sebelum CNY, HQ telah kehabisan SIM pada hari Jumaat (7.2.2014). Stok baru dijangka hanya akan sampai paling awal pd 18/2/2014 atau pada 20/2/2014 atau mungkin sedikit lewat. Oleh itu, sila JANGAN BANK IN untuk beli SIM sehingga tarikh yang akan saya maklumkan di ruangan ini nanti.

8/2/14

Nasib Enting (Rawang, Selangor) qty=2 / LG176071044MY

7/2/14

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah) qty=8 / LE141029987MY

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) qty=5 / LG176071129MY

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) qty=3 + 1 buku + 1 fliers / LK104786205MY

Kiah Anak Sakudan (Sibu, Sarawak) qty=5 / LK104786191MY

6/2/14

Kiah Anak Sakudan (Sibu, Sarawak) qty=10 / LE141029956MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=10 + 4 buku / LK104786497MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=6 / LK104786506MY

Mat Azhar Ashari (Putrajaya) qty=4 / LG176071954MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG176071115MY

Johan Sawajaan (Semporna, Sabah) qty=1 / LG176071968MY

4/2/14

James Ait (Telupid, Sabah) qty=6 / LG176072265MY

Muhamad Sukri Zainuddin (KL) qty=2 / LG176072257MY

Kiah Anak Sakudan (Sibu, Sarawak) qty=1 / LG176072274MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=10 + 4 buku / LK104857975MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=6 / LK104857953MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=6 / LK104857967Y

3/2/14

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) qty=2 / LG176071804MY

Muhammad Aiman Amirul Hakimi Abdulla (Kuala Pilah, Negeri Sembilan) qty=4 / LG176071818MY

Johan Sawajaan (Semporna, Sabah) qty=1 / LG176071821MY

30/1/14

Nasib Enting (Rawang, Selangor) qty=3 / LG176072190MY

Mat Azhar Ashari (Putrajaya) qty=1 / LG176072209MY

29/1/14

Mat Isa Sajiman (Kuala Kubu Bharu, Selangor) qty=2 / LG178306224MY

28/1/14

Ibrahim Jack (Kuching, Sarawak) qty=10 + 1 buku / LD173470895MY

James Ait (Telupid, Sabah) qty=6 / LG178304634MY

Lokman Mohd Alimi (Mersing, Johor) qty=4 / LG178304617MY

27/1/14

Rosli Hussin (Kuala Rompin, Pahang) qty=1 / LG178304651MY

Mohamad Raziff Mat Taib (Kota Bahru, Kelantan) qty=2 / LG178304679MY

Norehan Badari (Bandar Baru Sentul, KL) qty=4 / LG178304705MY

Saifie Kasyfie Saifuldin (Bangsar, KL) qty=1 / LG178304740MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=2 + 1 buku / LE140962591MY

25/1/14

Caroline Anjee (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG178304767MY

24/1/14

Mazrulnizat Hj Marzuki (KL) qty=1 / LG178304824MY

Ahmad Zaharuddin Zakaria (Kuala Terengganu) qty=2 / LG178280195MY

22/1/14

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=1 / LG178280677MY

21/1/14

Azhar Dagang (Dungun, Terengganu) qty=1 / LG178280782MY

20/1/14

Faizah Hussin (Mentakab, Pahang) qty = 2 / LG178280840MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG178306105MY

Ahmad Zaharuddin Zakaria (Kuala Terengganu, Terengganu) qty=1 / LG178306096MY

18/1/14

Tazrina Dapituan (Telupid, Sabah) qty=1 / LG178280836MY

16/1/14

Fikri Ilman Khamaruzaman (Padang Serai, Kedah) qty=1 / LG176069261MY

Sharifah Hasiah Wan Bujang (Kuching, Sarawak) qty=1 / LG176069275MY

Siti Norhayati Md Daud (Rawang, Selangor) qty=1 / LG178280703MY

15/1/14

Mohd Aisamuddin (Sarawak) qty=2 / LG178306255MY

Mazrulnizat Hj Marzuki (Kuala Lumpur) qty=1 / LG178306269MY

Mohd Fairus Ramli (Baling, Kedah) qty=1 / LE147282307MY

Hii Hung Yien (Bintulu, Sarawak) qty=3 / LG175932935MY

James Ait (Telupid, Sabah) qty=4 / LG175932927MY

13/1/14

Muhammad Shadiq Rahman (Johor Bahru, Johor) qty=1 / LG175933009MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=3 / LG175932958MY

10/1/14

Andreas John Ronald Kolop (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 / TRACKG NO: LG175933896MY

Suhaimi Hamzah (Labis, Johor) qty=1 / TRACKG NO: LG175932771MY

8/1/14

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah) qty=5 / TRACKG NO: LG175933817MY

Andreas John Ronald Kolop (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 / TRACKG NO: LG175933803MY

Sharifah Hasiah Wan Bujang (Kuching, Sarawak) qty=1 / TRACKG NO: LG175932825MY

7/1/14

Sharifah Hasiah Wan Bujang (Kuching, Sarawak) qty=1 / TRACKG NO: LG176022370MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=1 / TRACKG NO: LG176022445MY

6/1/14

Nur Raziah R. Azmi (Kluang, Johor) qty=1 / TRACKG NO: LG176022508MY

3/1/14

Hazlina Hassan (Kunak, Sabah) qty=1 / TRACKG NO: LG167898923MY

2/1/14

Mohd Aisamuddin (Sarawak) qty=1 REPL CARD / TRACKG NO: LG17898778MY

Vilnayati Donatus Bala (JB, Johor) qty=2 / TRACKG NO: LG167898781MY

 

 

SELAMAT TAHUN BARU 2014. MOGA TAHUN 2014 BAKAL MENJADI TAHUN BERSEJARAH DALAM MENINGKATKAN KUALITI KEHIDUPAN KITA. Tone Excel Terbaik!

 

31/12/13

Nor Azman Manshor (Sungai Petani, Kedah) qty=1 / TRACKG NO: LG176022410MY

30/12/13

Ahmad Idil Jahilun (Pulau Pinang) qty=1 / TRACKG NO: LG176022349MY

Saiful Azhar Bahari (Muadzam Shah, Pahang) qty=2 / TRACKG NO: LG176022352MY

Mohd Fauzi Shafii (Ipoh, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LG176022406MY

26/12/13

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah) qty=5 / TRACKG NO: LG168032429MY

Muhammad Hazmi Hanif Bin Roslan (KL) qty=1 / TRACKG NO: LG167899243MY

24/12/13

Nor Azani Saifi (Kuantan, Pahang) qty=5 / TRACKG NO: LG167898849MY

23/12/13

Nur Atikah Harun (Kajang, Selangor) qty=1 / TRACKG NO: LG168032358MY

21/12/13

Mohd Zabidi Zakariah (Seberang Perai Utara, Pulau Pinang) qty=1 / TRACKG NO: LG168030754MY

20/12/13

Zulkhairi Hasan Abrar (Presint 14, Putrajaya) qty=5 / TRACKG NO: LG168033472MY

Mohd Aisamuddin(Kch, Sarawak) qty=2 / TRACKG NO: LG168030771MY

Nasib Enting (Komtar, Pulau Pinang) qty=1 / TRACKG NO: LG168032225MY

18/12/13

Nor Azani Saifi (Kuantan, Pahang) qty=5 / TRACKG NO: LG168032327MY

17/12/13

Juliana Mohd Nadzri (Klang Selangor) qty=1 / TRACKG NO: LG168032199MY

Rozana Doroah (Taman Bukit Cheng, Melaka) qty=10 / TRACKG NO: LE138717164MY

16/12/13

Dayang Syuhana (Kangkar Pulai, Johor) qty=3 / TRACKG NO: LG168032106MY

Mohd Fauzi Shafii (Ipoh, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LE139026409MY

Mohd Aisamuddin (Kuching, Sarawak) qty=2 / TRACKG NO: LG168032097MY

13/12/13

James Aik (Telupid, Sabah) qty=2  / TRACKG NO: LG168032083MY

12/12/13

Haryanti Saedon (Pasir Gudang, Johor) qty=3  / TRACKG NO: LG168032018MY

Mohammad Hafiz Idris (Bagan Serai, Perak) qty=1  / TRACKG NO: LG168032004MY

10/12/13

Nurfairuz Nabilah  (Klang, Selangor) qty=1  / TRACKG NO: LG168033296MY

Mohd Muaz Ahmad  (Rawang, Selangor) qty=1  / TRACKG NO: LG168033251MY

9/12/13

Rozita Saedon  (Kota Tinggi, Johor) TRACKG NO: LG176230219MY

Mohammad Hafiz Idris  (Bgn Serai, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LG176232767MY

4/12/13

Zulkhairi Hasan Abrar (Putrajaya) qty=2 / TRACKG NO: LE147675388MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) TRACKG NO: LE147675391MY

Siti Aminah Mohd Azam (Teluk Intan, Perak) qty=2  / TRACKG NO: LE147675386MY

3/12/13

Mohamad Hafiz Idris (Bagan Serai, Perak) qty=2  / TRACKG NO: LE147675326MY

2/12/13

Nor Azani Saifi (Kuantan, Pahang) TRACKG NO: LE147675357MY

Hasnizam Hashim (Sepang, Selangor) TRACKG NO: LE147675480MY

1/12/13

Haryati Saedon (Pasir Gudang, Johor) TRACKG NO: LE147675502MY

30/11/13

Abd Hashim Maswadie (KL) TRACKG NO: LE147677185MY

29/11/13

Aisamuddin (Kuching) qty=2 / TRACKG NO: LE141388392MY

28/11/13

Caroline Anjee (Petrajaya, Sarawak) qty=2 / TRACKG NO: LE141103988MY

25/11/13

Mohamad Hafiz Idris (Bagan Serai, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LE141102568MY

21/11/13

Zawawi Mohd Noor (Seremban, N9) qty=5 / TRACKG NO: LE141104921MY

18/11/13

Norhayati Effendi (Penang) qty=1  / TRACKG NO: LE141104674MY

Maradona anak Achang (Alor Setar, Kedah) qty=1  / TRACKG NO: LE141102846MY

15/11/13

Normah bt Aman (Klang, Selangor) TRACKG NO: LE141102925MY

14/11/13

Immy ak Lugon (Bayan Lepas, Penang) TRACKG NO: LE141102744MY

13/11/13

Mohd Hasry A Hamid (JB, Johor) qty=2 / TRACKG NO: LE141103055MY

11/11/13

Zawawi Mohd Noor (Seremban, N9) qty=5  / TRACKG NO: LE147675034MY

Al-Afiq Albukhary (KL) qty=1  / TRACKG NO: LE147675048MY

8/11/13

Amir Albaihaqie (KB, Kelantan) TRACKG NO: LE141104303MY

5/11/13

Mohamad Hafiz bin Idris (Bagan Serai, Perak) TRACKG NO: LE147675618MY

1/11/13

Md Nizlan Mohd Adnan (Klang, Selangor) qty=1   / TRACKG NO: LE14766468MY

31/10/13

Intan Norshakila(Tlk Panglima Garang,Selangor ) qty=1  / TRACKG NO: LE147676803MY

Abang Nor Hamzah (Sibu, Sarawak) qty=2  / TRACKG NO: LE147676803MY

28/10/13

Zainuddin Hashim (Tlk Panglima Garang, Selangor ) qty=1  / TRACKG NO: LE13902517MY

Supen Lee (Kota Samarahan, Sarawak ) qty=3  / TRACKG NO: LE139025425MY

Menjejaki penghantaran SIM TuneTalk ToneExcel

Track and Trace Poslaju Tracking Number. Masukkan Tracking No. (contoh : LE147675357MY) , kemudian klik "Track"

ATAU

Hubungi Pos Malaysia di talian 1300300300 dan berikan TRACKING NO kepada mereka (Contoh:LExxxxxxxxMY)

 


Tone Excel dikuasakan oleh TuneTalk

Dapatkan segera sim kad TuneTalk ToneExcel untuk menjana pendapatan pasif sekarang juga

Scan QR Code


join Tone Excel segera


Penafian : Laman web ini adalah laman web peribadi ahli Program Toneexcel Wow yang dikuasakan oleh Tune Talk dan bukannya laman rasmi syarikat Tune Talk atau Tone Excel Sdn Bhd. Oleh itu, maklumat yang terdapat di dalam laman web ini tidak semestinya sama dengan maklumat yang dipaparkan oleh kedua-dua syarikat berkenaan. Harap maklum.

Toneexcel WOW sebagai landasan penjanaan pendapatan pasif berterusan paling mudah di Malaysia

A Service Center of

Tone Excel WOW pencetus revolusi pendapatan pasif melalui penggunaan telefon bimbit